Energetische behandelingen gedaan

Onlangs heb ik energetische behandelingen gedaan. Omdat ik steeds vage klachten had, ging ik meerdere malen naar mijn huisarts. Helaas kon hij mij niet goed helpen en daarom ging ik zelf maar op zoek naar iets wat mij kon helpen. Tijdens een lunch samen met een vriendin van mij, vroeg ik aan haar of zij misschien iets wist voor mij. Zij vertelde dat alternatieve geneeskunde misschien wel iets voor mij was. Zelf had zij hier ook goede ervaringen mee. Via het internet zochten wij samen naar welke methode voor mij geschikt was. Er zijn ook zoveel soorten methodes van alternatieve geneeswijze.

Fijne therapeut

Voor mij zou de energetische behandeling een goede therapie zijn. Mijn vriendin raadde mij: Praktijk Shanti aan. Deze praktijk zit in Tilburg en wordt gerund door een vrouw. Deze vrouw heet: Hanneke van Juchem. Zij had vanaf kleins af aan al heel veel interesse in de mensen. In haar leven heeft zij heel veel meegemaakt. In haar werk kwam zij tegen dat men eigenlijk heel weinig weet over de oorzaak van aandoeningen en ziektes. Daardoor is Hanneke zich gaan verdiepen in de alternatieve methodes. Nadat zij heel veel cursussen heeft afgerond, kan zij deze methodes ook in praktijk brengen. De therapie heeft mij heel goed geholpen.