bungalow

Het beste en mooiste park

Wanneer je op vakantie gaat heb je wel een aantal eisen waaraan het vakantiepark moet voldoen. Een goede bungalow om in te verblijven is een van de eisen, en logisch want je wilt toch een goede nachtrust hebben voor zowel de kinderen als voor jezelf. De Leistert is misschien wel het mooiste en beste bungalowpark Nederland, niet alleen vanwege de bungalows en ruime kavels. Maar ook de vele faciliteiten zorgen ervoor dat je een vakantie hebt waar je vooraf van droomde.

bungalow

Overdekt centrum in het park

Bij een bungalowpark Nederland hoort natuurlijk ook een overdekt centrum, het zogenaamde hart van het park. Hier kun je naast de vele spel facetten ook een hapje eten en een drankje drinken met zijn allen. Neem plaats op het terras na een balletje te hebben gegooid op de bowlingbaan. De kinderen zijn in het klushuis aan het klussen, ondertussen kunnen de ouders in het cafe een wijntje drinken of wat fris natuurlijk. In de supermarkt kun je voor het avondeten nog de laatste boodschappen halen, of diner je gezellig met het hele gezin in het restaurant?

Speeltuin voor de kleine gasten

Voor de kleine gasten tot 9 jaar is er ook een speeltuin aanwezig bij Bungalowpark Nederland, deze bevindt zich in de overdekte plaza. De houten speeltoestellen kunnen de kinderen lekker mee spelen en in klimmen. Rondom de speeltuin zijn tafels en stoelen neergezet voor de ouders, zo kunnen de kinderen onder toeziend oog van hun ouders lekker ongestoord spelen. Niet alleen voor de kinderen is het natuurlijk vakantie, ook de ouders genieten er met volle teugen van.