Naar de kapper nabij Biddinghuizen

Omdat ik een nieuwe kapsel wilde, ben ik gaan zoeken op het internet naar kapper Biddinghuizen. Zo kwam ik de website van Sandra Haarstudio tegen en door de goede verhalen die ik leesde en ook wel eens gehoord had, besloot ik om een afspraak te maken met deze kapsalon. Deze afspraak kon ik heel gemakkelijk maken via de website van dit bedrijf. Zo kreeg ik nadat ik de afspraak had gemaakt een bevestiging e- mail van deze onderneemster dat mijn afspraak vast stond en ik kon haast niet wachten om een nieuwe kapsel te nemen.

Een prachtige kapsel voor een lage prijs

Op de dag van mijn afspraak bij de kapper nabij Biddinghuizen, werd ik vriendelijk geholpen door een van de medewerksters van deze onderneemster. De medewerkster vroeg aan mij wat ik wilde met mijn haar en ik vertelde dat ik een heel ander kapsel wilde en graag iets van de laatste mode. Dit was geen enkel probleem en de medewerkster ging aan de slag met mijn haar. Voor de kosten hoefde ik het niet te laten want die zijn laag bij deze kapsalon. Nu heb ik een prachtige kapsel voor een lage prijs en wie wil dat nou niet.