Verschillende supplementen te koop bij Good For You

Sinds ik supplementen gebruik voel ik mijzelf een stuk beter. Dit zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes en bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Een tijd geleden voelde ik mij futloos en eigenlijk met de vraag wat ik hier aan kon doen ben ik naar de winkel van Good For You gegaan. Een vriendelijke medewerkster heeft mij toen geholpen en gaf mij de tip om extra vitamines te gaan slikken. In de winkel te Mijdrecht heb je een ruime keuze uit diverse orthomoleculaire voedingssupplementen. Dit zijn supplementen die voedingsstoffen in hoge doseringen bevatten. 

Voel mij weer super fit

Nadat ik deze supplementen had gekocht ben ik er dezelfde avond nog mee begonnen. Binnen een week voelde ik mij al een stuk fitter. Natuurlijk moet je ook goed opletten wat je eet, want deze pillen zijn geen vervanging voor een maaltijd.

Nu een maand later voel ik mij weer in top conditie. Voorlopig blijf ik deze pillen nog wel slikken, want zo beroerd als ik mij eerst voelde wil ik niet meer meemaken. Wil je meer weten over deze winkel Good For You, neem dan contact op door middel van een mail of telefonisch. Tevens zijn zij ook te volgen via Facebook.