massage apparaat

Welk massage apparaat moet ik kiezen?

Als je last hebt van stress en vermoeide spieren is een massage apparaat  erg lekker. Een massage kan een oplossing zijn. Je kunt er voor kiezen om je te laten masseren bij een schoonheidsspecialiste of in een wellnesscentrum. Maar omdat massages geld kosten, kun je er uiteindelijk ook voor kiezen om een apparaat voor thuis te kopen. Maar er zijn veel soorten massageapparaten.

massage apparaat

Hoe kies je er een

Je kijkt eerst naar welk deel van het lichaam je wilt masseren. welk lichaamsdeel: hierbij kun je denken aan je rug, je nek, je schouders , je voeten of bijvoorbeeld je benen. Dan kijk je naar hoe vaak je het apparaat wilt gebruiken. Dat hangt helemaal af van het massage-apparaat dat je gebruikt.

Bij sommige apparaten vind je voldoening met 1 x per week, sommige meerdere keren per week en soms dagelijks. Het gaat er om dat je goed naar je lichaam moet luisteren en kijken wat voor jou geschikt is.Er zijn verschillende functies en technieken. Bij verschillende technieken moet je denken aan een apparaat wat aat kan draaien , kan kneden en sommigen kunnen trillen . Bedenk wat wat je lekker vindt en wat jouw voorkeur geeft.

Betreffende de verschillende functies; je hebt apparaten met een infrarood functie deze zorgt voor extra warmte en extra ontspanning.