Een keer per week spa onderhoud

Sinds dat we een nieuw zwembad hebben onderhouden wij hem wekelijks. Ik eis het van mezelf, omdat er anders mensen ziek kunnen worden. Zo moet je het chloor goed op peil houden. Gelukkig zijn er accessoires als chloorshock waar je eenvoudig gebruik van kunt maken. Het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een direct werking. Spa onderhoud doe ik daarom een keer per week.

Onze producten komen allemaal van bodyfitwebshop. Het bedrijf heeft ontzettend veel ervaring in zwembaden, jacuzzi’s en sauna’s. Daarnaast beschikken ze ook nog eens over een groot assortiment. Over het gehele assortiment zijn ze erg voordelig. Als je de prijzen van hun vergelijkt met overige bedrijven zit er een duidelijk verschil tussen. Het is daarom ook echt een aanrader om eens de website te bekijken. Elk product heeft een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Op deze manier voorkomen ze veel teleurstellingen. Het fijne is dat je contact kunt opnemen voor informatie/advies. Ze staan je erg vriendelijk te woord. Je krijgt passend advies! De meneer aan de telefoon heeft veel verstand van zijn producten, dus top!

Echt een aanrader.

Dit bedrijf heeft een perfect service. Normaal gesproken moet je lang wachten op een bestelling, maar dat is bij bodyfitwebshop niet aan de orde. Binnen twee dagen heb je jouw bestelling al binnen, zodat je nooit op spa onderhoud achterloopt. 

Kijk snel op de website voor meer informatie. Zoals ik al aangaf kan je ze telefonisch bereiken. Ik zou daar ook zeker gebruik van maken als ik jullie was!