Hildegard Braukmann

Hildegard Braukmann Kosmetik is een Duits merk dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging op de markt brengt. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en biedt haar producten altijd voor een scherpe prijs aan. De klassieker van Hildegard Braukmann is de Emosie verzorgingslijn. Dit is een uitgebreide productlijn die systematisch rekening houdt met de individuele behoeften van de huid. De producten zijn gebaseerd op innovatieve formuleringen en plantaardige ingrediënten.

Binnen de Hildegard Braukmann Emosie collectie zijn verschillende maskers te vinden met elk een eigen doeleinde. Het Couperose Relax Mask is een gezichtsmasker dat de gevoelige en snel-rood-wordende huid tot rust brengt. Het masker zorgt ervoor dat de haarvaatjes minder doorlaatbaar worden, dat huidirritaties worden verlicht en dat de gestreste huid wordt verzorgd.

Het Vitamin Lift Effect Mask laat de huid zijdezacht en glad aanvoelen na gebruik. Het masker is geschikt voor alle huidtypes en is speciaal ontwikkeld om de vermoeide huid een oppepper te geven. Het lichte en koele masker geeft onmiddellijk een liftend effect en hydrateert de huid tot in de diepste lagen.

Het Regenerating Mask is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme huid. Het masker bevat een formule die rijk is aan verzorgende ingrediënten die de huid revitaliseren en verstevigen. De huid zal intens gehydrateerd worden en na het verwijderen van het masker zal de huid er direct gladder en steviger uitzien.

Last van een ruwe en stugge huid? Het Honey Vitamin Cream Mask is dan het perfecte masker om je huid te verzorgen. De verzachtende en rijke textuur van het crème masker zorgt voor een zijdezachte huid. De vochtbalans van de huid wordt op peil gehouden en de natuurlijke huidbarrière wordt versterkt. Hierdoor zal je langdurig plezier hebben van dit vitaminerijke masker.

Om je huid even flink wat verfrissing te geven, heeft Hildegard Braukmann het Refreshing Mask ontwikkeld. Dit gezichtsmasker bevat verkoelende middelen om de vermoeide en gestreste huid te verlichten en te kalmeren. Het masker beschermt je huid tegen vochtverlies en bestrijdt huidirritatie. Dit masker kan door alle huidtypes gebruikt worden en zal een langdurig effect bieden.

De gezichtsmaskers van Hildegard Braukmann zijn per 2 verpakt en zijn bij Beautyfashionshop verkrijgbaar voor maar €1,95. Geen wonder dat de maskers zo populair zijn, de prijs-kwaliteit verhouding is namelijk uitstekend. Ook voor andere producten van Hildegard Braukmann ben je bij Beautyfashionshop aan het juiste adres. De beste dagcrèmes, peelings, tonics en andere producten zijn altijd voor een scherpe prijs te krijgen. Neem dus gauw een kijkje in ons ruime assortiment aan Hildegard Braukmann Kosmetik.