Payot nachtverzorging

Payot nachtverzorging vind ik erg fijn

Sinds kort gebruik ik de Payot nachtverzorging en mijn huid voelt geweldig aan. Ik heb het product van mijn dochter gekregen vorige maand. Zij vertelde aan mij dat zij het merk een tijd geleden ontdekt had en sindsdien niets anders meer gebruikt. Omdat ik weet hoe kieskeurig mijn dochter is, moest dit merk wel heel erg goed zijn als zij er zo enthousiast over sprak. Ik vroeg aan haar of zij ook iets voor mij kon mee bestellen de volgende keer als zij weer iets nodig had. Dat had ze gedaan en toen zij het binnenkregen had, heeft zij het gelijk even langs gebracht.

Verzorging

De Payot nachtverzorging van mijn dochter gekregen

 

Ik besloot om de Payot nachtverzorging gelijk in avond nog uit te proberen. Wat mij gelijk opviel was de geur, die was namelijk heel erg lekker. De crème was speciaal bedoeld voor de wat rijpere huid en zou rimpels verminderen. Aangezien ik ook een dagje ouder wordt, leek mij dit wel een goed product voor mij. Hij smeerde fijn uit en hij trok snel in. Dat vind ik altijd prettig, want anders heb ik het gevoel dat ik straks alles op mijn kussen zou smeren als ik in bed ga liggen.

Verzorging

Een zeer goed merk

Nadat ik het merk een tijdje uitgeprobeerd had, snap ik helemaal waarom mijn dochter zo enthousiast is over de Payot nachtverzorging. Mijn huid ziet er daadwerkelijk jonger uit en ik heb het gevoel alsof hij ook frisser aanvoelt. Ik ben heel erg blij dat mijn dochter mij dit aangeraden heeft. Als ik in de toekomst nog een verzorgingsproduct nodig heb, dan kies ik zeker voor het merk . Dan weet ik zeker dat ik een fijne artikelen krijg die ook echt werken. Mocht jij nog een nieuwe crème uit willen proberen, dan raad ik zeker aan om eens voor Payot te kiezen.