stapelbed

Ruimte voor de kinderen om te spelen

Kinderen willen natuurlijk graag in hun slaapkamer spelen, wanneer er meerdere kinderen op een kamer slapen hebben ze al snel ruimte te kort om te kunnen spelen. Door gebruik te maken van een stapelbed, heb je niet alleen op een plek meerdere slaapplaatsen maar ook genoeg speelruimte over voor de kinderen. Natuurlijk vinden je kinderen een stapelbed geweldig, zij kunnen nu afwisselend onder en boven liggen met ieder hun eigen matras om op te slapen.

stapelbed

Extra bed onder het stapelbed

Een feestje voor je kinderen als er iemand komt logeren, vaak moet de loge dan op een luchtbed liggen of een extra bed. Met een stapelbed van perfecthomeshop.eu is dit allemaal niet nodig, kies voor een exemplaar met een extra lade die als bed kan fungeren. Zijn de kinderen klaar met slapen, schuif je de lade weer in en je hebt weer alle ruimte om te spelen. Alle stapelbedden in de webshop worden geleverd met een lattenbodem en een schuimmatras van zeven centimeter dik.

Ideaal voor de vakantiewoning

Ook voor de vakantiewoning is een stapelbed ideaal, vaak ben je al beperkt in de ruimte die je hebt. Met het plaatsen van meerdere bedden creëer je op weinig veel slaapplaatsen. Laat je de kinderen om en om boven slapen, wissel dan ook het matras mee om ervoor te zorgen dat je kinderen het comfort van het eigen matras krijgen. Met de hoezen om de matrassen die afritsbaar zijn, zorg je ervoor dat je zoon of dochter altijd een fris en schoon bed heeft. Is de hoes vies geworden was je deze eenvoudig in de wasmachine.