Wat kunt u doen om van uw fungal acne af te komen?

Ik heb al een paar maanden last van fungal acne, ik kwam er laatst achter wat dat is. fungal acne ziet eruit al kleine, gelijkmatige bultjes op de huid. Wat het nou precies is is dat het eigenlijk gistpuistjes zijn die erg kunnen jeuken terwijl dat meestal bij gewone acne niet zo is. fungal acne kun je ook niet uitkijken, omdat normale puisten ontstaan als een porie verstopt is geraakt. Maar fungal acne ontstaat als de huid te heftig reageert op een overmatige aanwezigheid van de Malassezia. Er zijn dus verschillende manieren hoe je fungal acne kan aanpakken en alles heb ik al geprobeerd en niks heeft geholpen. Bijvoorbeeld letten op wat je eet, dus geen oliën en verzuren, kokosolie en gefermenteerde ingrediënten. Zoals Galactomyces want dit is een schimmelsoort die de groei kan bevorderen van fungal acne. Het laatste wat ik las wat ik kon proberen is korean skincare, hier heb ik goede verhalen over gehoord op sociaal media. Zo kwam ik terecht op de website koreanskincare.nl hier verkopen ze alles wat je nodig hebt voor een goede skincare routine. Zoals een cleanser, exfoliators, toners, essence, serums, moisturisers, face masks, eye care, lip care, hand care, sunscreen, hair en body, make up en tools. Bij een skincare routine begin je eerst met een cleanser, ze hebben wel meer dan 4 pagina’s vol met alleen cleansers dus je hebt zeker veel keuzes om uit te kiezen. Ik vond een cleanser genaamd Purito en in de beschrijving staat dan ook alles wat ik moet weten en hoe ik het moet gebruiken. Ik moet het elke avond en nacht gebruiken na het verwijderen van make up. Na de cleanser moet ik een toner gebruiken en ik kwam terecht bij de Soon Jung toner die helpt met de roodheid te kalmeren. Na de toner gebruiken we een essence en dit helpt de huid te voeden. Ik vond de Snail 96 die erg gewilt is online. Na de essence gebruik je als je dat zelf wilt nog een serum om de huid te hydrateren en om het aftemaken gebruik je een moisturiser. Dit heeft een liftend en fijn gevoel op de huid en helpt tegen droge en gevoelige huid.

Fungal acne bestrijden met korean skincare producten

Een nette en fijne website om te gebruiken, ik heb hier de producten gevonden die ik zocht om mijn acne te kunnen bestrijden. Er staat duidelijk in de beschrijving omschreven wat het product doen, welke ingrediënten erin zitten voor de mensen die allergisch zijn voor bepaalde producten en ook nog is een gebruikersaanwijzing. Er is snelle levering en u kan de producten makkelijk terugsturen als dit niet naar wens is. Er is bijna bij elke product wel een goede review wat ook fijn is om te weten dat het product dat u aanschaft ook wel goed is voor uw huid.

U kunt de website zelf ook bekijken

Ik heb mijn skin care producten gevonden voor mijn acne dus ik zou u deze website aanraden omdat:

  • U een snelle levering heeft
  • U een groot aanbod heeft om uit te kiezen
  • U genoeg informatie kunt lezen over de producten

Wilt u toch meer informatie kunt u ook via de site meer te weten komen.