Wellness Rotterdam is echt genieten

Wellness is relaxen

Bij wellness Rotterdam heb ik echt zo lekker kunnen relaxen. Ik werd hier compleet in de watten gelegd, en het was niet eens mijn verjaardag! Meerdere malen per jaar neem ik rustig een dagje voor mezelf en dan ga ik naar een beautysalon of een wellnessresort. Gewoon, omdat het kan. Ik ben vaak al druk genoeg en ik heb ook altijd de neiging mezelf te vergeten. Ik ben een zorgzaam type, maar meestal alleen voor anderen. Daarom plan ik standaard data dat ik wel echt voor mezelf zorg, omdat ik het verdien. Ik wil niet in een burn-out terecht komen. En als ik mij even losmaak van de wereld om mij heen en me lekker op mezelf richt, weet ik die stress te voorkomen.

Verzorging voor jezelf

In de beautysalon of bij de wellness wordt vaak ook cosmetica verkocht. Omdat ik dus niet altijd met mezelf bezig ben, wil ik die paar keren mezelf extra verwennen. Daarom koop ik altijd extra verzorging voor mezelf. Ik laat het inpakken en zo heb ik voor thuis nog een cadeautje om van te genieten. Bij Wellness Rotterdam wordt Babor verkocht, een van mijn favoriete merken! Dus wil je jezelf nog eens verwennen met hoogwaardige verzorgingsproducten? Kijk hier dan zeker eens rond. Ze hebben voor verschillende huidtypen de mooiste producten. Mijn favoriet is altijd de collageen booster. Die zorgt ervoor dat mijn huid in een handomdraai er weer fris en jonger uitziet. Dat noem ik nog eens genieten!