Jonger geschat na ooglidcorrectie

Veel mensen die mij voor het eerst leren kennen schatten mij vaak veel ouder dan ik daadwerkelijk ben. Het frustreerde mij wel een beetje en ik begreep niet waardoor het kwam. Uiteindelijk merkte ik op dat het door mijn hangende oogleden kwam. Een ooglidcorrectie zou de enige manier zijn om dit op te lossen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede kliniek.

De kliniek

Een aantal maanden geleden heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Voor mij was uiterlijk niet de enige factor om de correctie uit te laten voeren. Vaak had ik ook hoofdpijn door mijn hangende oogleden en daarom leek het mij een goed idee om het te laten doen.

Mijn dokter had mij doorverwezen naar Kliniek Veldhoven voor mijn ooglidcorrectie. Veel van zijn patiënten hadden daar namelijk goede ervaringen en dat klonk wel goed. Zo wist ik zeker dat ik een goede kliniek zou uitzoeken en daarom heb ik gelijk contact opgenomen.

Op het internet stonden ook heel erg veel goede ervaringen van mensen over deze kliniek. Hierdoor werd mijn keuze voor de kliniek heel erg makkelijk gemaakt. De behandelend arts heeft gekeken naar wat er gedaan zou moeten worden. Na de afspraak heb ik een datum gepland waarop ik de behandeling wilde laten uitvoeren.

De ingreep stelde bijna niks voor en het herstel verliep heel erg goed. Sinds de ingreep merk ik dat veel meer mensen mij jongen schatten. Tegenwoordig hoor ik ook minder vaak “heb je wel goed geslapen” en dat is best prettig!