Een luxe wellness vloer voor jou

De luxe wellness vloer is een must als je van stijl en comfort houdt. Je kunt er niet alleen genieten van het warme gevoel onder je voeten, maar ook van het unieke uiterlijk. Dankzij de beton cire techniek, worden de vloeren gecreëerd met een glanzend, gladde finish. Deze techniek helpt ook bij het creëren van een slijtvast oppervlak, waardoor je jarenlang kunt genieten van je vloer. De luxe wellness vloer is zeer geschikt voor een badkameromgeving. Niet alleen omdat het een slijtvast oppervlak heeft, maar ook omdat het een stijlvolle en luxe look heeft. Het straalt rust uit en heeft een luxe uitstraling in de beton cire badkamer

Hoe zit de vloer in elkaar

De luxe wellness vloer voor jou is een droom die uitkomt voor iedereen die van luxe en comfort houdt. Deze vloer is gemaakt van beton ciré, wat betekent dat het een glad, glanzend oppervlak heeft. Dit geeft de vloer een luxueuze, moderne look die perfect past in een moderne badkamer. De beton cire vloer is gemaakt van een speciale formulering die bestaat uit gebonden steen. Deze formulering geeft de vloer een hard, stevig oppervlak dat niet krast of slijt. Deze vloer is ook vochtbestendig, wat betekent dat het ideaal is voor gebruik in een badkamer. Het is ook gemakkelijk schoon te maken.

Welke kleuren zijn er mogelijk

beton cire kleuren , ook wel bekend als geconcretiseerde kleuren, zijn een geweldige manier om uw huis of kantoor een unieke, stijlvolle uitstraling te geven. Beton cire is een sterk en duurzaam materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van muren, vloeren, plafonds, achterwanden, werkbladen en meer. Beton cire komt in een breed scala aan kleuren, waaronder wit, lichtgeel, donkergeel, rood, groen, blauw, grijs, zwart en meer.De meeste bedrijven die beton cire maken, bieden een breed scala aan kleuren aan, afhankelijk van het type beton dat gebruikt wordt. De meeste bedrijven gebruiken een mengsel van bloem, cement, water en andere materialen om beton cire te maken.